2021 Hostech by Tusid 16EYL
2021 Hostech by Tusid

420 milyar avroluk dev bir sanayiye dönüşen, her gün 1.8 milyon girişimcinin, milyonlarca müşteriye dokunduğu dünya Horeca sektörü, Avrasya'nın en büyük fuarı niteliğindeki Hostech by TUSİD Fuarı'nda bir araya geldi.

 
Sektörün en önemli üreticilerinin yer aldığı fuar,  hızlı gelişen ve teknolojik olarak birçok yeniliği bünyesinde barındıran dünya horeca sektörüne yeni bir heyecan sağladı. 
 
Yarattığı ticaret hacmi ile Avrasya’nın en önemli etkinliği olarak görülen Hostech by TUSİD, 800’ün üzerinde markaya ev sahipliği yaptı. 100 ülkeden 2.000’i VIP olmak üzere, yaklaşık 50 bin sektör profesyonelinin ziyaret ettiği fuarda, sektöre yön veren markaların yeni ürün ve teknolojileri sergilendi. 

Uzun bir aranın ardından normalleşme süreciyle yeniden bu heyecanı yaşamak, yerli üretimimizin gücünü görmek, dostlarımızla tekrar buluşabilmek, yeni ürünlerimizi tanıtabilmek ve ticaretimizi genişletebilmek adına 24.'sü düzenlenen Hostech by Tusid 2021 fuarında sizlerle buluşmak harikaydı!
Bu heyecan verici fuarda ürünlerimize olan ilginiz için teşekkür ederiz.


Kalite gerektiğinde Dibeksan her yerde! sloganımızı yeniliyor ve yine 2022 de aynı standa sizlerle buluşacak olmanın heyecanıyla 40 yılı aşkın üretim tecrübemizle üretimimize ve ar-ge çalışmalarımıza devam ediyoruz.
2022'de yine aynı stantta görüşmek üzere.

Diğer fuar etkiliklerimiz için bizi takip edebilirsiniz.



24. Hostec by Tusid Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı

Dibeksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

1985 yılından günümüze endüstriyel mutfak ve kafe ekipmanları,döner ocağı, elektrikli döner bıçağı ve mutfak ürünleri ile 46 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.