Tek Farkı Tasarımı 22NİS
Tek Farkı Tasarımı

Döner Ocaklarımızın tümü gıda tüzüğüne uygun olarak üretilmektedir.
150 çeşit döner ocağı çeşidine sahip firmamız, kullanıcılarına farklı tasarımlarıylada hitap edebilmek için her geçen gün ürün gamına yenisini eklemektedir.
40 yılı aşkın süredir endüstriyel mutfak ekipmanları alanında öncü firmalardan olmamızın yegane nedeni, paslanmaz malzemeyi en iyi şekilde şekillendirerek ve yeni ürünler tasarlayarak her zaman kullanıcılarımıza en kaliteli ürünü en uygun fiyatla sunma prensibiyle üretmemizdir.
Döner ocaklarımızın ikiside dört radyanlı ve alttan motorlu olmasına karşın tasarımı hayli farklıdır.
Döner ocakların iç ve dış malzemelerindeki farklılıklar kullanıcılarımızın isteyine göre dizayn edilmiş ve modeller oluşturulmuştur.
DMAG Serisi döner ocaklarımızın tümü Sivri şiş ucuna sahiptir. Döner Kebablarını kendi mutfaklarında saran ustaların tercihleri baz alınarak tasarlanmıştır.
DMAG Seris Döner ocaklarımızın kızak kısmı omuzlu olarak tasarlanmış ve döner ocağının ileri-geri hareketleri ray-kilit sistemiyle üretilmektedir. Yağ depolama çekmecesi uzun ve dar olarak tasarlanmış ve döner ocağının ortasında konumlandırılmıştır.

DMC Serisi döner ocaklarımızın tümü pin girişli şiş sistemiyle oluşturulmuştur ve şiş sabitleme pimiyle konumlandırılır. Döner ocaklarımızın ileri-geri hareketi alt kasa ve gövdenin kızaklı tasarımıyla bakalit ile gerçekleştirilmektedir. Yağ depolama çekmecesi dikdörtgen olarak döner ocağının solunda konumlandırılmıştır.

Tüm ürünlerimi CE standart ve direktiflerine uygun, gıda tüzüğü prosedür ve proseslerine uygun olarak üretilmektedir.
 

Dibeksan Her Yerde!

Dibeksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

1985 yılından günümüze endüstriyel mutfak ve kafe ekipmanları,döner ocağı, elektrikli döner bıçağı ve mutfak ürünleri ile 46 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.