Hostec by Tusid 2023 26EYL
Hostec by Tusid 2023

HOSTECH by TUSİD Fuarı, her 2 yılda bir Dünya’nın dört bir yanından otelcilik, restoran, kafe ve pastane sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor. Bu yılın fuarı, Dibeksan gibi sektörün öncü firmalarının en son ürünlerini ve teknolojilerini tanıttığı bir platform oldu.

Biz, Dibeksan olarak dünyanın en çeşitli #doner #kebab ve #shawarma makineleri #üreticisi olarak, bu yıl da fuarda yine yerimizi aldık ve ürünlerimizi profesyonellere sunmanın heyecanını yaşadık.

Dibeksan, 40 yıldan fazla bir süredir endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız, özellikle #doner #kebab ve #shawarma makineleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz, yüksek kalite standartlarına sahip olup, lezzetli ve kusursuz sonuçlar elde etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Fuar boyunca, standımıza gelen sektör profesyonelleriyle keyifli sohbetler gerçekleştirdik. Yerel ve uluslararası iş ortaklarıyla tanıştık, yeni projeler için görüşmeler yaptık ve sektördeki son trendleri tartışma fırsatı bulduk.
HOSTECH by TUSİD Fuarı'nda yaşadığımız bu deneyim, bize gelecekte daha büyük başarılar ve yenilikler getireceğimiz konusunda heyecanlandırdı. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermek ve sektördeki liderliğimizi sürdürmek için çalışmaya devam edeceğiz.
Dibeksan olarak, #HOSTECH by #TUSİD Fuarı'na katılmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Sektörün önde gelen firmaları ve profesyonelleri ile bir araya gelmek, bizi daha da motive etti. Daha fazla lezzet ve kalite sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz ki, bu yolculukta yanımızda oldular.
Dibeksan olarak, #Dibeksan her yerde sloganımızı yeniliyor, tüm ziyaretçilerimize ve iş ortaklarımıza sektörümüze yönelik dünyanın en büyük fuarlarından biri olan hostec by tusid fuarında ürünlerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz!

 
 

25. Hostec by Tusid Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı

Dibeksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

1985 yılından günümüze endüstriyel mutfak ve kafe ekipmanları,döner ocağı, elektrikli döner bıçağı ve mutfak ürünleri ile 46 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.