Dibeksan Her yerde! Dünyanın her yerine sevkiyat güvencesiyle! 22HAZ
Dibeksan Her yerde! Dünyanın her yerine sevkiyat güvencesiyle!

#Dibeksan firmamız 1985 yılında endüstriyel mutfak ekipmanları üretimine başlayıp günümüzde teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip ederek, dünyanın en çok çeşide sahip döner makinesi üreticisi konumuna gelmiştir... Uluslararası kalite standartları çerçevesinde, müşteri memnuniyetini esas alarak, “Kalite ve Uygun Fiyat” prensibi ile üretimimizin %90 lık kısmını başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihraç etmekteyiz..
Ağırlıklı olarak #dönerocakları, #dönerrobotları, elektrikli döner bıçakları, disk bıçak bileme makineleri, döner kalıpları, #döner kaldırma liftleri ve paslanmaz tezgâhlar gibi endüstriyel mutfak ekipmanları üreten firmamız ’Dibeksan Her Yerde’ sloganıyla hareket etmekte ve dünyanın her yerinde Döner - döner kebab - shawarma makinesi, #Doner #kebab #shawarma #gyros dilimleme bıçağı denildiğinde akla gelen firma olmanın haklı gururuyla üretimine devam etmektedir.
Dünyanın her yerine sevkiyat güvencesiyle lezzetli döner kebab shawarma severlerin sorunlarına çözüm olmak için üretiyoruz!
 
 

Dünyanın her yerine sevkiyat güvencesiyle lezzetli döner kebab shawarma severlerin sorunlarına çözüm olmak için üretiyoruz!

Dibeksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

1985 yılından günümüze endüstriyel mutfak ve kafe ekipmanları,döner ocağı, elektrikli döner bıçağı ve mutfak ürünleri ile 46 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.