10'uncu Döner Zirvesi 07HAZ
10'uncu Döner Zirvesi

Irfan Söyler organizatörlüğünde 35 ülkeden lider markalarının bir araya geldiği 10. Dünya Döner zirvesi 2019 yılında UNESCO tarafından Gastronomi Şehri ilan edilen Afyonkarahisar’da düzenlendi.
Bu güzel etkinlikte dünyanın dört bir yanından döner sektörünün öncü firmalarıyla sektrümüzdeki yenilikler,değişimler,gelişmeler hakkında bilgi alış verişinde bulunduk.

Döner ocaklarımıza ve Elektrikli döner kesme bıçaklarımıza ve disk bıçak bileme makinelerimize yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Türk Döneri denildiğinde müşterilerimiz biliyor ki en lezzetli döner için kesinlikle dibeksan döner kebab makinesine ihtiyacınız var.

Dünya'nın pek çok yerinde türk döner olarak bilinen fakat farklı ülkelerde damak tadına uygun olarak değişen baharat, et marinasyonları ve et çeşitleriyle shawarma , gayro , gyro, doener, donair,şavurma gibi farklı isimlerle adlandırılabilir.
Bu eşsiz lezzeti 40 yılı aşkın bir süredir 5 kıtada birlikte doner kebab pişiriyor, kesiyor ve lezzet severlerin beğenisine sunuyoruz.

Avrupa ve Amerika başta olmak üzere dünyanın her yerinde lezzetli döner için tercih ediliyoruz.

 
 

Döner Sektörünün Tüm Üreticileri Bir Arada! 10. Kez bu güzel etkinlikte birlikte olmanın heyecanını yaşadık..

Dibeksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

1985 yılından günümüze endüstriyel mutfak ve kafe ekipmanları,döner ocağı, elektrikli döner bıçağı ve mutfak ürünleri ile 46 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.